Knockout Cup!!!!

dyke

Aceasta este un TEST pentru a vedea dacă sunt doritori pentru o astfel de competiţie. În consecinţă rog seriozitate MAXIMĂ !!!!. De asemenea cer scuze domnului BEN pentru că mă folosesc de numele lui fără al întreba..

BEN – Knockout Cup!!!

Regulament:
Concursul se va demara cu un număr fix de concurenţi şi anume 16.
Taxa de participare (intrare)/concurent este de 100 euro, la care se adaugă taxa/zi (pescuit pe baltă) pentru fiecare etapă la care participă.
Înscrierea se face automat în ordinea achitării taxei de concurs în contul XXXX în funcţie de data şi ora depunerii banilor. După ocuparea locurilor eventualele sume depuse şi neacceptate se restituie.
Concursul este în sistem de 4 manşe ELIMINATORII, astfel ca după fiecare etapă numarul celor ramaşi în continuare se va înjumătăţi.

Exemplu :
– Prima etapă intră 16 (împărţiţi în mod egal pe cele două maluri) pentru etapa următoare rămân 8.
– A doua etapă intră 8 (împarţiţi în mod egal pe cele două maluri) pentru etapa următoare rămân 4.
– A treia etapă intră 4 (împarţiţi în mod egal pe cele două maluri) pentru etapa finală rămân 2.
– Finala se desfăşoară între cei 2 concurenţi rămaşi (pe acelaşi mal).
Exceptând primele 3 manşe care se vor desfăşura doar pe durata unei singure zile/manşe, finala se va desfăşura pe durata a 2 zile/manşe.
Regulamentul
Pentru competiţie este cel CIPS – cu o singură excepţie şi anume fără larve/fuili.
Cântărirea.
Imediat după cântărirea peştilor unui concurent, peştele va fi repus în juvelnic (şi ţinut în apă), urmând ca după încheierea cântăriri tuturor concurenţilor/etapă, aceasta sa va relua începând cu primul concurent cântărit. Astfel cantitatea finală trecută în fişa va fi egală cu media (acolo unde e cazul) dintre cele două cântăriri.
Premiul invingatorului va fi de 1600 euro!!!!(totul sau nimic).
Manşele eliminatorii se vor desfăşura pe durata a 4 luni, dar nu mai mult de una/lună.

ROG SERIOZITATE MAXIMA!!!!… doar cei care pot şi cred cu adevărat că se pot înhăma la aşa ceva să se înscrie. Reamintesc că este doar un TEST!!!
Şi acum să vină DORITORII !!!!

Sursa: pescuitstationar.ro (click)

Share on Facebook
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes