Scrisoare deschisă

Neintitulat

Având în vedere Congresul CIPS din aprilie, în cadrul căruia se va analiza cererea de aderare a Federației Române de Pescuit Sportiv la acest prestigios for internațional, vă rugăm să sprijiniti acest demers al pescarilor sportivi din România, prin distribuția acestui document în cadrul rețelelor de socializare si prin email.

Federația Română de Pescuit Sportiv organizează Campionatele Naționale de Pescuit Sportiv și sprijină Loturile Naționale aferente.

Federația Română de Pescuit Sportiv (FRPS) este singura federație acreditată de Statul Român prin intermediul Ministerul Turismului și Sportului pentru desfășurarea Campionatelor Naționale de Pescuit Sportiv și delegarea Loturilor Naționale de Pescuit Sportiv la competițiile internaționale.

Pentru anul 2014, FRPS va organiza campionate naționale la următoarele probe sportive: staționar, feeder, crap, răpitori (barcă și mal), marin, muscă, copii și juniori, femei.

La toate aceste probe sportive, FRPS va trimite si va susține toate loturile naționale la competițiile internaționale la care vor lua parte.

FRPS este federația sportivă ce reunește Cluburile Sportive de Pescuit din România și scopul Federației Române de Pescuit Sportiv este de a promova, organiza și îmbunătății toate activitățile conexe pescuitului sportiv și de a implementa pe toate nivelele principiile sporturilor olimpice.

Pentru asigurarea continuității reprezentării externe a României la prestigioasele concursuri internaționale patronate de CIPS, pescarii sportivi din România solicită membrilor delegați la Congresul CIPS din 5 Aprilie 2014, să accepte cererea de aderare a României prin Federația Română de Pescuit Sportiv, luând în considerare actualitatea pescuitului sportiv din România.

Finala Națională STAȚIONAR

2 3 4 5 6 7 11

Finala Națională FEEDER

8 9 10 12 13 14 15 16

Vă muțumesc, Redacţia MatchFishing.Ro

Share on Facebook
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes