Heledirn și Shimano – începutul cooperării

Untitled

Shimano şi Heledirn sunt mândri să anunțe începutul unei cooperări în  producția și comercializarea de scaune de pescuit, special dezvoltate pentru competițiile de pescuit staționar.
Scaunele Heledirn încorporează multe caracteristici high end, inclusiv un nou design inovator de rapid pentru ajustarea automată a nivelului orizontal.  Combinand expertiza tehnica bogată a Heledirn cu experiența Shimano în industria pescuitului sportiv nu poate rezulta decât un parteneriat promitator.

Heledirn a petrecut timp în căutarea unui partener de afaceri corect pentru a livra produsul lor pe piață, și poziția puternică a Shimano pe piață a fost vehiculul perfect prin care să facă acest lucru.
În timpul unei întâlniri la EFTTEX în iunie 2011, când Heledirn dezvaluit noul lor sistem de autoechilibrare pe sol, ambele companii au explorat posibilitățile și oportunitățile de co-operare și  ajuns la concluzia că un parteneriat ar putea fi extrem de fructuos.

Heledirn excelează într-un produs precis, inovator și proiectat cu asitență CAD cu utilizarea de materiale de extremă calitate.  Combinat acest lucru cu durabilitatea remarcabilă și atenția la detalii, atribute cu care Shimano este deja renumită, rezultă că acest produs reprezintă o completare perfectă a portofoliului Shimano.

Noul scaun de pescuit Shimano va fi o versiune rafinată a unui model existent Heledirn, care încorporează un sistem de nivelare îmbunătățit, suportul pentru picioare și o gamă de accesorii de finețe, toate fiind proiectate  de pescari si nu sunt pur și simplu produse OEM.

Heledirn va înceta de a vinde direct pe piata si va ajuta la proiectarea și dezvoltarea de prototipuri și va sprijini producția pentru toate scaunele de pescuit viitoare și accesorii, în conformitate cu cerințele de la Shimano.

Shimano va controla producția și furnizarea de scaune și accesorii prin rețelei de distribuție europene.  Dealeri si pescari, vor fi suficient de informați despre produsele noi, prin mass-media oferită prin internet și printr-un DVD care urmează să fie furnizat cu fiecare scaun de pescuit.

Shimano si Heledirn sunt mai mult decât încrezători că această cooperare va fi de satisfacție reciprocă, și că noul scaun de pescuit va fi un nou jucător important în cadrul pieței europene.
Heledirn mulțumește comercianților și pescarilor pentru încredere.
http://www.heledirn.com/www/en/actueel/
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=g13nNLrzEUE

Fir Intins,
Redactia MatchFishing

Share on Facebook
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes