Givadi – Trabucco România

Untitled

Firma Givadi este prezentă pe piaţă încă din 1995, datorită intensei activităţi în domeniul pescuitului sportiv şi de competiţie al fondatorului ei Moroiu Gheorghe, prezent încă din copilarie alături de tatăl său la numeroase partide de pescuit dar şi la concursuri de pescuit interne organizate de AJVPS.

În anul 1998 după întâlnirea cu Roberto Trabucco în cadrul unei expoziţii internaţionale se incheie un acord de colaborare urmând ca Firma Givadi să fie reprezentantul exclusiv al mărcii TRABUCCO în România. Ca orice început, intrarea pe piaţa românească nu a fost deloc facilă datorită concurenţei neloiale a produsele contrafăcute aduse de diverşi comercianţi, dar faptul că produsele Trabucco se adresau unei alte categorii de pescari, în mare parte cunoscători ai tehnicilor moderne de pescuit, iar raportul calitate preţ, fără egal, rezultatele au început să se vadă încă din primul an, reclama fiind facută chiar de pescarii mulţumiţi de calitatea produselor şi utilităţii acestora în diversele tehnici de pescuit.

show-th

Anii de muncă devotată, calitatea produselor şi rezultatele notabile în satisfacerea unui număr cât mai mare de pescari sportivi, au făcut ca cererea pentru aceste produse să fie tot mai mare, astfel încât în portofoliul brandurilor colaboratoare s-au mai alăturat câteva care să completeze tot mai mult gama echipamentului necesar unei derulări de înalta clasa a pescuitului la Staţionar, Spinning şi Crap.

Pagina oficiala www.givadi.ro navigare placuta şi spor la cumpărături

 

TRABUCCO_LOGO

 

Echipa MatchFishing.Ro

Share on Facebook
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes