Cupa Pescarul Ciurila Lake 28.04.2012

padureni

La data de 28.04.2012, d-l Revnic Cornel, proprietarul mai multor lacuri din Complexul Piscicol Ciurila, organizează pe Lacul Padureni, un concurs de pescuit în vederea promovării lacului.
Concursul va fi organizat pe echipe de câte doi pescari, care vor pescui cu 4 beţe, două la plută două la plumb – organizatorul manifestându-şi dorinţa ca un număr cât mai mare de pescari să participe la acest eveniment, acesta fiind motivul pentru care la acest prim concurs organizat acolo se poate pescui în cele două stiluri mai sus amintite.
Taxa de participare este de 300 lei de echipă.
Se va pescui între orele 09,00 şi 17,00, cu o pauza de masă la orele 12,00. Masa va fi asigurată de gazda evenimentului.
Premiile vor fi în bani astfel:
– Locul 1 – 900 lei
– Locul 2 – 800 lei
– Locul 3 – 700 lei
– ceea mai mare captura : 300 lei.
Pentru cine nu stie, d-l Revnic Cornel este unul din sponsorii echipei Avat Potaissa Turda, membrii acestei echipe urmând să asigure albitrajul concursului.
Lacul Pădureni e află la circa 15 km de mun. Cluj-Napoca.
Organizatorul s-a gândit la participarea a 24 de echipe, dar în funcţie de numărul solicitărilor pista poate fi extinsă.
Doritorii se pot înscrie la nr. de telefon 0747524089 Melinda.

Pentru pescarii de stationar, am convenit cu d-l Revnic, ca la o data pe care o vom stabili de comun acord cu voi, pescarii, să organizăm un concurs adevarat de staţionar, PE ECHIPE!!!!!, dar asta după concursul de promovare al bălţii din data de 28.04.2012.
În prezent Lacul Pădureni este în plin proces de populare.

Fir întins.

Scris de: Lazar Cristian

Editat de: Echipa MatchFishing.Ro

Share on Facebook

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes