Concurs !!!

Cu sprijinul Energofish lansăm primul concurs cu premii de pe acest site!

Regulament:

Pescarul al cărui răspuns va fi cel mai apropiat de rezultatul final, va câştiga un Set Sensas, descris mai jos. În caz de egalitate, se va premia primul răspuns. Data limită a înscrierii este 02.03.2012 ora 23:59:00, Premiul este un Set Sensas cu vargă (descris mai jos). În răspuns se va trece doar locul, se acceptă doar numere între 1 şi 100 (Ex. “1“) în funcţie de numărul de participanţi. Este permisă o singură înscriere.

Întrebarea a fost:

Ce loc, credeti, ca va ocupa campionul român Zsolt Benzar, la Iberian Masters 2012?

Câştigător: Olariu Ovidiu

 

Descriere Set Sensas

Nu mai este o noutate faptul că firma Energofish a făcut un obicei din a lansa pe piaţă seturi combo dintre cele mai diverse. De la seturi de sezon pentru pescuitul la copcă, la cele de primăvară, spinning sau pentru împătimiţii pescuitului la crap. Ce mai, există câte un set combo pentru fiecare pescar, stil şi sezon.
Odată cu începutul noului an, sezonul de pescuit se apropie cu paşi repezi iar noi, pescarii, avem nevoie de noi şi noi accesorii, momeli şi nade pentru a câştiga, fără drept de apel, eterna confruntare dintre pescar şi inamicul său obişnuit, peştele.
Firma Energofish s-a gândit, încă o dată la pescarii care doresc să obţină performanţe maxime cu nade, momeli şi accesorii performante la preţuri pentru buzunarele oricui.
Noutatea începutului de an o constituie setul Sensas compus din 5 piese şi care se adresează atât pescarilor începători cât şi celor mai înrăiţi.

În zilele urmatoare va urma alt concurs cu premii.
Fir Întins … la vot!

Echipa MatchFishing.Ro

Share on Facebook
Powered by WordPress | Designed by: wordpress 4 themes | Thanks to Free WordPress Themes, Themes Gallery and Premium Themes